Drijvende Peuter Sleepboot - Tug Boat

Staat: Nieuw product

Kid O

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

21,99 €

13,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010360

Leeftijdvanaf 1 jaar
Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Ship ahoy! Word jij de kapitein van deze vrolijke sleepboot? De reddingsboei is perfect te hanteren voor kleine handjes, zodat ze al spelenderwijs hun fijne motoriek kunnen oefenen. De rubberen stootrand houdt de boot veilig en droog, zelfs tijdens de ruwste overtochten.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof en rubber.
Geschikt voor zeerotten vanaf 1 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1910100.35
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O . Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!