dromerig kussen 'Skyblue Clouds' (30x60)

dromerig kussen 'Skyblue Clouds' (30x60)*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ25378

MINI Bloomingville (224)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer...

53,00 €

31,80 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer op. Veel heb je niet nodig, een leuk kussen is al voldoende om het terrein van kleine kiddo's een unieke look te geven!
Eenvoudig maar wondermooi is het Slyblue Clouds kussen van Bloomingville. De kussenhoes is gemaakt uit 100% katoen en heeft een verborgen rits. Zo kan je de hoes wassen op 40°C. De vulling is gemaakt uit 100% polyester. Afmetingen: 30x60 cm.


KleurBlauw
Vormrechthoek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
603000.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :62000089

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en thema's