trapeze silver lining cloud

Dromerig, zacht buggyspeeltje - Silver Lining Cloud

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB067

Het zonnetje in je leven? Dit leuke babyspeeltje voor onderweg zet het nog eens extra in de verf: jouw lieve schattebout ziet zichzelf in de spiegelzon met wolk.

Lekker zacht, leuk om naar te kijken en fijn om bijvoorbeeld in de auto te gebruiken of aan je buggy vast te maken. De glimlachjes komen vanzelf!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 307166

Silver Lining Wolk BuggySpeeltje van Skip*Hop, makkelijk te bevestigen met de aanpasbare velcro-riempjes en super leuk voor je kleine schat om naar te kijken en naar te grijpen! Met 8 activiteiten waaronder een babyspiegeltje, 3 verschillende grijpspeeltjes die geluid maken én een bijtring in de vorm van een schattig wolkje is dit een perfect speeltje om je baby zoet te houden tijdens een autorit of als jullie samen onderweg zijn.

Afmetingen: 30 x 5 cm

Leeftijd: +0 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.27940.34290.05080.18
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!