mobile nuage Céleste

Dromerige mobiel - Nuage Celeste

Staat: Nieuw product

Annabel Kern

KZ21558

Wie slaapt er niet graag onder een prachtige sterrenhemel?! De poëtische Nuage Celeste mobiel van Annabel Kern brengt een dromerige sfeer in de...

45,00 €

27,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Wie slaapt er niet graag onder een prachtige sterrenhemel?! De poëtische Nuage Celeste mobiel van Annabel Kern brengt een dromerige sfeer in de kamer. Ideaal voor boven de wieg te hangen of gewoon leuk als decoratie in de kinderkamer. Met een dun touwtje hang je de wolk hoog in de lucht, zo bengelen de zilveren ster en de lieve maan gezellig in het rond.

Materiaal: polyester.
Afmetingen: 43 x 38 cm.
Met de hand wassen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Annabel Kern - is de bedenkster van het gelijknamige merk, de eerste zaden van haar denkbeeldige tuintje werden gezaaid in 2008 met de geboorte van haar jongste kindje. Bij het sorteren van babykleertjes in de kleerkast kwam ze een oude badjas in honingraat stof tegen, het perfecte model om gerecycleerd te worden tot het allereerste knuffelijsje. Sindsdien is het aanbod van baby accessoires enorm gegroeid!Appelen, peren, libellen en champignons als muziekdozen, rammelaars en mobieltjes ... prachtig om de kinderkamer mee aan te kleden. Annabel woont in het zuiden van Frankrijk, in de Provence, hier wordt de ontwerpster geïnspireerd door de natuur en kleurrijke markten. Annabels creaties worden dan ook gemaakt in Frankrijk, in kleine werkplaatsen in Marseille of in professionele werkplaatsen voor mensen met een handicap. Ontdek een hele serie unieke stukken, welkom in een wereld vol kleuren, magie en passie!