mobiel - Triangle Clouds

Dromerige mobiel - Triangle Clouds

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP052

Breng wat magie in de kinderkamer, of ergens anders in huis, met deze dromerige mobiel 'Triangle Clouds', een bestseller uit de Dreamy Collectie van Fabelab.

Ook mooi als raamdecoratie tijdens de kerstperiode!

20,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een dromerige mobiel uit papier voor een stijlvolle toets in huis.

Afmetingen: 20 x 30 cm

Materiaal: papier, katoenen touw, hout

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn steeds super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!


SamenstellingenPapier
KleurBlauw
CollectieDreamy Collection
TypeDecoratie
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!

product referentie :TM07-CLOUDS 17