dromerige muursticker 'Starry night'

dromerige muursticker 'Starry night'

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ26891

Decoratieve muursticker van een zwarte cirkel met de tekst ‘Starry starry night’ en een heleboel sterretjes. Met de Starry night...

4,95 €

Add to my wishlist

Decoratieve muursticker van een zwarte cirkel met de tekst ‘Starry starry night’ en een heleboel sterretjes. Met de Starry night muursticker geef je de kinderkamer in een paar tellen een nieuwe look! De set bevat 1 grote en 33 kleine stickers. Ook leuk om een deur of kast op te knappen! Afmetingen: 21,3 x 21 cm (grote sticker).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212100.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :WSSN005