pennenzak - blue cloud

Dromerige pennenzak - blue cloud

Staat: Nieuw product

Rilla go Rilla

RIL005

Je hoeft niet weg te dromen bij deze leuke wolkjes en vrolijke regenboodjes, je kan deze pennenzak van Rilla Go Rilla gewoon aanschaffen, vullen met je favoriet schrijfmateriaal en elke dag laten schitteren op je bureau.

We hebben ook een bijpassend rugzakje als je helemaal verkocht bent door de print!

14,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze licht blauwe pennenzak staat vol lieve wolkjes en kleurrijke regenbogen. Het is een ontwerp van Eef Lillemor en is perfect geschikt om al je potloden, stiften of andere spulletjes in te bewaren en met je mee te nemen. De pennenzak is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen en kan je sluiten met een rits in dezelfde kleur.

Afmetingen: 21 x 11 cm

Rilla go Rilla geeft een platform aan jonge designers om nieuwe producten te creeëren. Ze hopen dingen te maken en aan te bieden die een glimlach op je gezicht toveren. Deze collectie werd voor hen ontworpen door de Nederlandse designer Eef Lillemor. Ze is een creatieve kinderstyliste en illustrator met een breed gamma van originele producten zoals posters, postkaartjes, inpakpapier, kledij en ... rugzakjes in haar herkenbare pasteltinten.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.020.140.08
Rilla go Rilla - Dit Nederlands platform straalt creativiteit en originaliteit uit. Ze werken samen met jonge designers zoals Eef Lillemor met een prachtige collectie tassen en rugzakken voor kleuters en kinderen als resultaat. Maar ook de Miss en Mister Gorilla tassen en pennenzakken zijn meer dan de moeite waard. Alles is ook steeds duurzaam en zoveel als mogelijk gemaakt van gerecycleerde materialen. WE HOPE THAT THESE BAGS WILL MAKE PEOPLE SMILE - Rilla go Rilla

product referentie :1701060