Dromerige set van 6 small melamine bekers - Rainbow

Staat: Nieuw product

Rice

RI083

Apollo 11 inspiratie (145)

Een mini regenboogjes of een grote regenboog? Vol witte wolkjes of roze sterren? Deze 6 bekers hebben elk hun eigen kenmerken, hebben een handige vorm die goed zit in elk kinderhand en zijn bovendien gemaakt van stevig en voedselveilig melamine dat vrij is van BPA.

Om elke dag of elk feestje opnieuw boven te halen en te genieten van een lekker drankje!

31,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELCU-6SRAIN

SamenstellingenMelamine
TypeBekers
KleurRoze

Set van 6 kleine, onmisbare RICE bekers uit stevig melamine en afgewerkt met een variatie van de regenboogprint. Deze giftset is ideaal om cadeau te doen aan zowel kinderen als volwassenen en leuk om in huis te hebben, mee te nemen voor een picknick, of ... Ook beschikbaar in andere prints en formaten.

Afmetingen bekers: 7 x 7 cm
Materiaal: melamine - voedselveilig & BPA-vrij
Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolf - mag in de vaatwasser

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221180.48
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories