tovenaar

Droomvriendje Tovenaar

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ40889

Dream-In collectie - FABELAB (8)

Dit magische vriendje is een vriendje voor het leven. Hij houdt van knuffelen en spelen, dus een prima kameraadje voor jouw kindje.

19,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een kleine vriend om mee te nemen op al je avonturen, dit zachte droomvriendje van Fabelab.

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Materiaal: organisch katoenen buitenkant en vulling, gouden details en bel.

Afmetingen 22 x 6 cm

Komt verpakt in een mooi doosje.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.030.090.08
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!

product referentie :DF-wizard 17

Collectie Dream-In collectie - FABELAB
Inspiratie en stories