24 st dubbelzijdige ronde puzzel Tijger

Dubbel zo leuke ronde puzzel Tijger vriendjes - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER030

Bob Kolar voor Crocodile Creek (13)

Verdubbel het plezier en de uitdaging voor je kleine puzzelkampioen en haal deze leuke ronde puzzel boven van Crocodile Creek.

Aan de ene kant staat een kleurrijke tijger, aan de andere opnieuw de tijger maar deze keer met 3 andere leuke beestige vriendjes. Welke zijde maak je eerst?

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384130-2

TypeKinderpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Dubbele zijde, dubbele pret! Met deze dubbelzijdige ronde puzzel 'Tijger' van Crocodile Creek haal je een leuke uitdagende puzzel in huis voor je kleine puzzelkampioen. Fijn om keer op keer weer boven te halen en spelenderwijs te ontdekken, probleemoplossend te denken en de pret gewoon te vergroten.

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 32,5 x 33 cm - doos 18 x 17,5 x 5,5 cm

Leeftijd: 3+

Illustratie: Bob Kolar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.816.55.10.4
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Bob Kolar voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories