Dubbelzijdig groot speeltapijt - Little Travelers

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB097

Dubbele fun, zacht én stijlvol. Of het nu voor de dagelijkse tummytime is of voor een samen een hoge toren te bouwen, deze - lekker grote - dubbelzijdige Skip*Hop speeltapijt komt zeker van pas met kleine en iets grotere kindjes in huis.

Waar zou jij hem leggen?

134,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 243103

CollectieNursery & Gear
TypeSpeelmat/Boxkleed

Deze grote, dubbelzijdige Skip*Hop speelmat Little Travelers is ready-to-play, je zoekt een geschikt plekje en je kleintjes doen de rest. Wissel af tussen een sober en stijlvol grafisch patroon en een kleurrijke wereldkaart waar elke keer wel iets nieuws op te ontdekken is. Ook makkelijk op te rollen en weg te bergen indien nodig.

Afmetingen: 226 x 132 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003.15
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!