coussin Glace rose-jaune imprimé recto-verso

dubbelzijdig kussen 'Ijsje roze - geel' *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ27001

Het ijsjes kussen van a Little Lovely Company brengt een overdosis cuteness in de kinderkamer! Bovendien is het kussen extra speciaal, want het...

19,95 €

Add to my wishlist

Het ijsjes kussen van a Little Lovely Company brengt een overdosis cuteness in de kinderkamer! Bovendien is het kussen extra speciaal, want het is dubbelzijdig. Aan de ene zijde een geel ijsje, aan de andere zijde eentje in snoeproze. Zo kan je kiezen welke kleur bij jouw humeur past, super schattig!

Afmetingen: 27x48 cm.
Materiaal: katoen met acryl vulling.

KleurMeerkleurig
Vormsilhouet
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
274800.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :CUIP009