Dubbelzijdige jas Hiver Enchanté voor pop 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR051

Mon Premier by Corolle (27)

Als het koud is moet ook je pop een jasje hebben, toch? Met deze knappe winterjas zal ze het in ieder geval nooit koud hebben.

En dit is niet zomaar een poppenjas, hij is afgewerkt met fluffy witte faux fur en je kan hem langs 2 kanten dragen: fluweelzacht fuchsia of winterse Hiver Enchanté print. Leuk voor een beetje afwisseling!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Hiver Enchanté winterjas van COROLLE, geschikt voor een pop van 30 cm. Past mooi bij het Hiver Enchanté poppenjurk. Dit schattig jasje maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 30 cm uit de Mon Premier-collectie

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 18 maanden, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :110290

Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories