Dubbelzijdige weer aankleed puzzel - vier seizoenen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT178

Kinderen houden ervan om te praten over het weer, verhaaltjes te verzinnen en elk weerfenomeen te observeren. Deze dubbelzijdige houten puzzel is dan ook ongetwijfeld een succes bij jouw mini weerman of weervrouw.

Goed voor eindeloos veel puzzel- & tekenplezier!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5666

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar

Vier seizoenen Weather Dress-Up puzzel van Plan Toys. Deze kleurrijke puzzel leert kinderen wat ze moeten aandoen bij verschillende weersomstandigheden en laat hen kennis maken met de seizoenen. Als je de stukjes van deze seizoenspuzzel samenlegt vormen ze een ronde puzzel, draai je ze om dan doen de stukjes ook dienst als sjabloon. Je legt er een blad op en kan doormiddel van potlood een leuk patroon tevoorschijn toveren. Deze houten puzzel is gemaakt met hout afkomstig uit ecologisch beheerde bossen.

Aantal puzzelstukjes: 12

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: planwood - verf op waterbasis

Afmetingen: 19 x 19 x 4,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.46
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.