Snack- en sandwichzakje - Hartjes

Duurzaam snack- en sandwichzakje - Hartjes

Staat: Nieuw product

Keepleaf

BU061

Waarom steek je je lunch niet in deze duurzame snack- en sandwichzakjes van Keepleaf? Het is niet alleen leuk en schattig met die hartjes maar ook erg duurzaam: wegwerpverpakking wordt overbodig en zo bespaar je jezelf en de planeet heel wat afval. Als alles op is kan je het zakje makkelijk wassen en opnieuw gebruiken.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Snack- en sandwichzakje van Keep Leaf vol lieftallige hartjes. Hét perfect alternatief voor plastieken boterhamzakjes, andere wegwerpverpakkingen en zelfs de klassieke brooddoos. Ideaal voor koekjes, snacks en lekkere boterhammetjes. Een weldoordachte oplossing voor het meenemen van maaltijden zonder afval. De buitenzijde van het herbruikbare zakje is 100% katoen met een waterdichte coating om uw eten zo lang mogelijk vers te houden. Het is eenvoudig te gebruiken met velcro sluiting en beschikt over een hip design. Verkrijgbaar in verschillende, leuke prints en kleurtjes.

Afmetingen: 16,5 x 18 cm
Materiaal: 100% katoen
Gebruiksadvies: eenvoudig en praktisch om proper te maken: afspoelen met de hand, in de wasmachine of zelfs afwasmachine.

Keapleaf is een mooi merkje, vanbinnen en vanbuiten. Ze maken prachtige items die goed van pas komen bij jonge ouders en kun kroost en nog ook mooi zijn voor de planeet want met deze producten worden wegwerkverpakkingen overbodig en alles is op een ethisch verantwoorde manier gemaakt.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201230.04
KeepLeaf is niet gewoon een tof merkje, het staat voor een hele levensstijl. Ze bieden kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, ethische productie én zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden. Herbruikbare boterhamzakjes, zuigflessen, make-up tasjes... In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie. De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op: ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving. Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu. Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties. KeepLeaf: goede producten die goed doen.

product referentie :BGL-1020