Duurzame 2-in-1 Sjoelbak

Plan Toys

PT085

Voor kleine (en iets grotere) speelvogels hebben we deze 2-in-1 sjoelbak van PlanToys. Ontworpen met kinderen voor ogen en vervaardigd uit stevig, gerecycleerd rubberhout staat dit spel garant voor uren van speelplezier!

De jongste begint, of was het de oudste?

46,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4626

Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze houten sjoelbak van Plan Toys bevat 2 spelletjes in 1: het alomgekende klassieke sjoelbak, maar ook een spel waarbij door een opening in het midden je schijven kan wegschieten op elkaars speelhelft en tegen de andere schijven. Leuk om alleen of met 2 te spelen! Net zoals de hele collectie speelgoed van PlanToys is ook dit spel gemaakt uit ecologisch rubberhout en met bijzonder veel zorg en respect voor mens en milieu.

Afmeting: 19 x 18 x 14 cm
Geschikt vanaf 3 jaar en ouder
Voor 1 of meerdere spelers
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.88
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.