Duurzame badmat uit natuurrubber - zwart

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR019

Laat ze maar lekker plonsen ... met de Hevea badmat wordt het badritueel nog leuker en veiliger. Dankzij deze badmat uit natuurlijk rubber is er geen gevaar voor uitschuiven of onderuitschuiven en zit of sta je stevig als je geniet van de waterpret.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

De Hevea badmat uit natuurlijk, antracietkleurig rubber is veilig voor jezelf, je kindje(s) en het milieu. Hij heeft over 200 zuignappen zodat de mat goed bevestigd kan worden en stevig op zijn plaats blijft zitten. De mat past perfect in een babybadje, de douche of het grote bad. Iedereen van het gezin kan er dus van genieten zonder zorgen.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - geen kleurstoffen - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere weekmakers

Afmetingen: verpakking 5 x 9 x 32 cm - badmat 55 x 32 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.44
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!