zandschep Scoppi Bungee Grey

Duurzame zandschep Scoppi - Bungee Grey

Staat: Nieuw product

Quut

MCH019

Zijn iconisch design en leuke kleurtjes trekken meteen iedereen zijn aandacht. Dit is een schep, een zeef, maar vooral een van de meest leuke zandspeeltjes op de markt.

De Scoppi van het Belgische Quut is het antwoord op zandspeelgoed dat seizoen na seizoen mee gaat, overal mee naartoe kan en elke keer opnieuw voor plezier zorgt!

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit duurzame zandspeelgoed Scoppi springt meteen in het oog door zijn cool design. En daar begint het nog maar. Want ook jouw kinderen zijn gegarandeerd meteen dol op deze multifunctionele schep. Hij komt zelfs met een afneembare zeef, wat zorgt voor nog meer plezier tijdens het bouwen van forten en kastelen en het graven van eindeloze grachten.

Kleine tip: de Scoppi werkt ook perfect in de sneeuw!

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 65,5 x 16,5 x 2,7 cm

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

 

Quut Scoppi from Quut Toys on Vimeo.


KleurGrijs
CollectieBungee Grey
TypeSchepjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.660.170.65
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....

product referentie :QU170228