Duurzame zonnebril voor volwassenen - Light blue

Hippe lichtblauwe zonnebescherming voor mama of papa

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH018

Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers) (40)

Genieten in de zon wordt eens zo leuk met deze hippe zonnebril op je snoet. De populaire Grech & co zonnebrillen zijn er nu ook voor volwassenen!

Dit montuur is unisex, leuk voor zowel vrouwen als mannen. Bovendien is het gemaakt van recycled plastic. Stylish & duurzaam dus.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-SunI-L

TypeZonnebrillen
KleurLichtblauw
Grech & co tintLight Blue

Hippe lichtblauwe zonnebril voor volwassenen Light blue van GRECH & CO biedt perfecte bescherming tegen de zon, een leuk accessoire voor mama of papa. De glazen zijn voorzien van  UV400 bescherming en er zit een tasje bij om de bril makkelijk in op te bergen. Wil je graag twinnen? Shop dan ook de zonnebril voor kindjes >

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerd plastic, met CE label - TAC gepolariseerde glazen

Afmetingen: 14,2 cm (frame) x 14,6 cm (brilbenen/zijkant)

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers)
Inspiratie en stories