NULL

DVD 'Kapitein Winokio’s grote notenboot'

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ23062

De 10 Ketnet-afleveringen van Kapitein Winokio’s grote notenboot zijn nu verkrijgbaar op DVD! De Kapitein, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen...

19,90 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

De 10 Ketnet-afleveringen van Kapitein Winokio’s grote notenboot zijn nu verkrijgbaar op DVD! De Kapitein, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen alle kampioenen mee op een muzikale reis. Onderweg ontmoeten ze vrienden als Bart Peeters, Eva de Roovere, Jan De Smet en vele anderen met een bijzonder muziekinstrument.

De Kapitein krijgt aan boord ook brievenpost: brandende vragen van kinderen die een krachtig antwoord verdienen in de vorm van... een liedje! De DVD Kapitein Winokio’s grote notenboot komt met een extra poster en kan niet ontbreken in jouw Kapitein Winokio-verzameling! Vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.