Allerkleinsten: 3 in 1 shampoo, douchegel & conditioner - Peer - 300ml

Ecologische Little Ones 3 in 1 shampoo, douchegel & conditioner - Peer - 300ml

Staat: Nieuw product

Attitude

BA013

Hoe handig is dit? Attitude Peer 3-in-1 zeep houdt je klein monstertje gelukkig, gezond en proper van kop tot de kleinste teen! ;-)

Deze natuurlijke shampoo, douchegel & conditioner in 1 is gemaakt met enkel natuurlijke en hypoallergene ingrediënten en vrij van schadelijke stoffen zodat je ze altijd weer proper kan krijgen na een dag vol avonturen.

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Kleine kindjes hun huid is kwetsbaarder voor schadelijke en giftige stoffen dan ouderen, denk daarom ook zeker na over de verzorgingsproducten die je gebruikt. In de Little Ones haar- en huidverzorgingproducten - zoals deze 3 in 1 shampoo, douchegel & conditionershampoo, douchegel & conditioner - zitten geen kankerverwekkende of giftige stoffen. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en irriteren het babyhuidje niet.

Inhoud: 300 ml

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.150.060.35
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.