NULL

educatief pakket j'aime la vie

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ11320

Kapitein Winokio is van vele werelden thuis! Hij houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Samen met muziekmatroos Ivanov en Mevrouw de...

24,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Kapitein Winokio is van vele werelden thuis! Hij houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Samen met muziekmatroos Ivanov en Mevrouw de Poes laat hij zijn Franse rrrrrrr rollen op 20 Franse kinderliedjes.
Woordenschat oefenen kan met 200 oefenkaartjes en bijbehorende illustraties van Eva Mouton.De teksten van de liedjes vind je in een handig tekst- boekje, zodat dit pakket ook bruikbaar is in de klas. De liedjes zijn ingedeeld per moeilijkheidsgraad (van 1 tot 3), zodat er voor elk niveau muziek in zit!

De set bevat een CD met geïllustreerd tekstboek en oefenkaartjes in een handige doos. Let op dit product kan alleen geretourneerd worden indien de verzegeling niet verbroken werd.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
251440.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.