NULL

educatief pakket tafels van vermenigvuldiging

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ08609

Educatief pakket met de tafels van vermenigvuldiging en bijbehorende oefenkaartjes. Kapitein Winokio trok naar klas 3b van meester Demaeyer, bij...

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Educatief pakket met de tafels van vermenigvuldiging en bijbehorende oefenkaartjes. Kapitein Winokio trok naar klas 3b van meester Demaeyer, bij wie hij ooit zelf de tafels leerde. De zwierige bewerking is er een van de Belgische latinogrootmeester Buscemi en overtuigt zelfs de vurigste wiskundehaters. Samen met het kinderkoor laat de Kapitein de tafels van vermenigvuldiging swingen: per tafel één track. Oefenen kan op de karaokeversie. En tot slot is er huiswerk op zijn Kapiteins: een tafelsquiz! In deze herwerking hielden we extra rekening met de verstaanbaarheid en met de navigatie (1 tafel per track), zodat de cd ook bruikbaar is in de klas. Dit pakket bevat 1 CD + oefenkaartjes + poster. Duur: 40'. 6+.

Let op dit product kan alleen geretourneerd worden indien de verzegeling niet verbroken werd.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.