eenvoudig baby spiegeltje

eenvoudig baby spiegeltje

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ24282

Hoe kan je jezelf beter ontdekken dan met een spiegel?! De rode spiegel in de vorm van een bloem is speciaal gemaakt voor kleine handjes die...

7,95 €

Add to my wishlist

Hoe kan je jezelf beter ontdekken dan met een spiegel?! De rode spiegel in de vorm van een bloem is speciaal gemaakt voor kleine handjes die zichzelf en de wereld willen ontdekken. Baby's kunnen uren naar hun spiegelbeeld kijken in dit eenvoudige spiegeltje. Vanaf 3 maanden. Diameter: 8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!