eenvoudig houten vogelhuisje

eenvoudig houten vogelhuisje*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

Geef een vogeltje en huis en je zal zien dat er al snel niet één, maar wel twee, drie, vier of vijf vogeltjes in het nestje zitten! De houten...

22,00 €

15,40 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Geef een vogeltje en huis en je zal zien dat er al snel niet één, maar wel twee, drie, vier of vijf vogeltjes in het nestje zitten! De houten vogelhuisjes van Bloomingville hebben een eenvoudig, traditioneel design. Tegen de muur, in de boom of aan de boomhut van de kids... het vogelhuisje is des te meer een pareltje in je tuin!
Achteraan is er een klepje voorzien. Zo kan je stiekem in het huisje piepen om te ontdekken wat er zicht afspeelt in het vogelnest. Keuze tussen drie verfrissende kleuren. Materiaal: hout. Afmetingen: 14.6x12.6x18.2 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.618.212.60.54
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :27400010