Eerste leesboek - Lekker ziek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19172

Als Babien wakker wordt, is ze nog doodmoe. Haar hoofd doet pijn. En haar hele lijf jeukt. Babien sloft naar beneden. Ze heeft geen zin om te eten. Bas wel, hij schrokt de boterhammen met choco op. 'Waarom heeft Babien een bobbel op haar hoofd?' vraagt Bas. Mama schrikt en belt de dokter. Die komt meteen langs en onderzoekt Babien. Ze heeft windpokken en moet thuisblijven. Waarom heeft Babien altijd geluk? denkt Bas.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurTine Mortier
IllustratorAnn De Bode
GenreLeren lezen
ThemaZiek zijn

Het leesboek Lekker ziek voor eerste lezertjes is een herkenbaar en grappig verhaal voor beginnende lezers. Het derde verhaal over een ondernemende tweeling. Leeftijd 6+

Auteur: Tine Mortier
Illustrator: Ann De Bode
ISBN: 9789058388353

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.52100.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.