eerste memo- en dobbelspel 'op de wei, klaar, af!'

eerste memo- en dobbelspel 'op de wei, klaar, af!' *

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (141)

O jee, vandaag kan boer Tim niet voor zijn dieren zorgen, want hij ligt ziek in bed. Daarom heeft hij wat hulp nodig. Eerst moet er genoeg voer...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

O jee, vandaag kan boer Tim niet voor zijn dieren zorgen, want hij ligt ziek in bed. Daarom heeft hij wat hulp nodig. Eerst moet er genoeg voer voor de dieren worden gevonden en over de weiden worden verdeeld. Daarna is het de bedoeling om de hongerige viervoeters snel naar hun wei te brengen. Alleen wie een goed geheugen en ook een beetje geluk bij het dobbelen heeft, komt als eerste met zijn dier op de wei aan! Geschikt voor 2-4 spelers van 3-10 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5760/5761

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories