Eerste roze loopfiets - Little bikloon

Staat: Nieuw product

Janod

JS337

Geen gedoe meer met extra steunwieltjes, je kleine wielrenster is zo vertrokken met deze prachtige eerste houten loopfiets van Janod, prachtig versierd met roze stippen.

82,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03259

SamenstellingenHout
TypeLoopfietsen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar

De houten Bikloon loopfiets is ideaal om het evenwicht te behouden en maakt het leren fietsen makkelijker. De loopfiets heeft een comfortabel zadel dat verstelbaar is in de hoogte. Met opblaasbare banden en een funky 'Bikloon'-opschrift. De loopfiets is voor kleine renners van 2 tot 4 jaar en heeft een maximale belasting van 30 kg.

Fietsen doe je veilig! Kijk daarom zeker eens naar de Bikloon fietshelm die perfect combineert met de Bikloon loopfiets.

Afmetingen: 70 x 35 x 50,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.320.463.48
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.