NULL

Eierbrekend reactiespel - Eierdans *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17263

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Paniek in de kippenren! Iedereen probeert zo veel mogelijk eierkaarten te pakken te krijgen en ze vooral niet te laten vallen. Maar dat is...

6,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 005970

Leeftijdvanaf 6 jaar

Paniek in de kippenren! Iedereen probeert zo veel mogelijk eierkaarten te pakken te krijgen en ze vooral niet te laten vallen. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig! Want wie een eierkaart krijgt, moet hem onder zijn kin, in zijn knie of op een andere gekke plek vast zien te klemmen. En als het tijd is voor de grote eierdans, moet je zo snel mogelijk naar de bijpassende kip zien te vliegen... Maar zodra iemand een van zijn eierkaarten laat vallen, worden ieders punten geteld. Spelinhoud: 32 eierkaarten, 6 kippenkaarten, 1 houten ei, 1 rode actiedobbelsteen, 1 kleurendobbelsteen en spelregels. Voor 2-4 kids vanaf 6 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101300.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories