Nutcase Street fietshelm met reflecterende print - Tiffany's BrunchMIPS

Muntgroen fietshelm met gouden dots en super veilig MIPS systeem

Staat: Nieuw product

Nutcase

Street collectie by Nutcase (18)

Eens je deze helm bovenhaalt, wordt een fietshelm dragen een stijlvol kunstje. Draag hem elke dag op weg naar een leuke brunch, een fietstochtje of date met vrienden.

Fel van kleur, elegant in de accenten zodat je opvalt en perfect beschermt de baan op kan. Wij zijn fan en je hoofd vast ook!

99,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NTG4-1045

CollectieStreet
TypeFietshelmen
KleurBlauw
Korting- 40 %

Street fietshelm Tiffany's Brunch Reflective MIPS is een nieuwe generatie GEN 4 fietshelm van Nutcase, uitgerust met de gepatenteerde MIPS Brain Protection System.

✔ Uitstekende pasvorm dankzij de zachte vulling, draairing en verstelbare zijriempjes
✔ Verhoogde zichtbaarheid dankzij de reflecterende details op de bandjes en helm zelf
✔ Licht om dragen, prima pasvorm
✔ Magnetische sluiting die snel open en toe gaat 
✔ Extra bescherming tegen rotationele kracht dankzij het toonaangevend MIPS systeem in de helm
✔ Verkoeling dankzij meerdere verluchtingsgaten

Wat is MIPS?

Dit is een extra, gele bescherming binnenin de helm. Het gepatenteerd design is ontwikkeld en uitgebreid getest in Zweden en bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met je hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd zodat de impact bij een val beter wordt opgevangen. Dit uniek systeem maakt de Nutcase helmen nog veiliger dan dat ze al zijn. Alleen maar top dus!

Ook de magnetische sluiting is verbeterd en super handig in gebruik. Dankzij de zachte vulling is deze Nutcase helm zeer aangenaam om dragen. Een comfortabele pasvorm is topprioriteit voor een veilige fietshelm en daar scoor dit exemplaar meer dan 10 op 10.

Hou je hoofd koel! De zorgvuldig ontworpen verluchtingsgaten verhogen de luchtdoorstroom naar je hoofd toe tijdens het fietsen, steppen en skaten.

Verkrijgbaar in 3 maten:
Small (hoofdomtrek 52 cm-56 cm)
Medium (hoofdomtrek 56 cm-60 cm)
Large (hoofdomtrek 60 cm-64 cm)

_

Helmen saai en vervelend? Dat is buiten NUTCASE gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.666
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!
Collectie Street collectie by Nutcase
Inspiratie en stories