Elegante grey toiletzak

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

KZ30513

Prachtige toiletzak van Cam Cam met stiksels en fijne goudkleurige rits. Dankzij de kleine zakjes binnenin is deze toiletzak perfect om al je...

37,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeToilettassen
KleurGrijs
Prachtige toiletzak van Cam Cam met stiksels en fijne goudkleurige rits. Dankzij de kleine zakjes binnenin is deze toiletzak perfect om al je make-up praktisch op te bergen! Gewatteerde binnen- en buitenkant voor extra bescherming. Ook verkrijgbaar in houtskoolgrijs.

Afmetingen: 16x27x12cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2716120.35
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.