Just a Touch stickerset PLUMES

Elegante Just a Touch stickerset - PLUMES

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML021

Just a touch by MIMI’lou (23)

Dit elegant ensemble brengt sfeer op je muur, kast, spiegel, ... Je kan deze pastelkleurige stickersset van MIMI'lou plakken op elke vlakke ondergrond en de pluimpjes zorgen altijd voor een leuke, stijlvolle sfeer.

Erg mooi om een stijlvolle, rustgevende babykamer een final touch te geven!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Just a touch... Dat zijn muurstickers die een vergeten plekje helemaal opfleuren! Een grauwe muur, een donkere kast, een oude koffer, een eenvoudige bureau,... met een vleugje Mimi'lou geef je elk egaal oppervlak een ferme boost. In een vingerknip zijn jouw muur en meubeltjes überhip!

Deze PLUMES set bestaat uit 18 unieke pluimpjes in verschillende tinten en kleuren.

Afmetingen: set 19,6 x 26 cm
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk droog en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.260.010.057
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!

product referentie :ART457

Collectie Just a touch by MIMI’lou
Inspiratie en stories