ketting en armband 'Swans'

Elegante ketting en armband - Swans

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA116

Kleine zwanenprinsessen komen elegant voor de dag met deze stralende juwelenset van Souza. Een mooi parelketting met zwaantjes en bijpassende armband geven elke outfit stijl.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104612

Leeftijdvanaf 3 jaar

Ketting en armband Swans van het fijne merk Souza! Met verschillende pastelkleurige kralen en een hippe fushia-toets. De ketting heeft een mooi strikje achteraan als elegant detail.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.010.180.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.