elegante knuffelpop 'Prinses Rosalina'

Elegante knuffelpop - Prinses Rosalina *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30271

poppen wereld van Haba (54)

"Hallo, ik ben prinses Rosalina. Ik woon in een prachtig kasteel en ik dans dolgraag met mijn mooiste jurk in de grote balzaal."

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302307

"Hallo, ik ben prinses Rosalina. Ik woon in een prachtig kasteel en ik dans dolgraag met mijn mooiste jurk in de grote balzaal."

Prinses Rosalina heeft een prachtige jurk aan, een kroontje op en een jasje aan. Al haar kleertjes kun je makkelijk aan- en uittrekken door de klittenbandsluiting.

Voor kinderen vanaf 1,5 jaar
Afmetingen: 30 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
178.634.60.366
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories