punnikklos - Elodie

Elegante punnikklos - Elodie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ374

Djeco DESIGN BY Collectie (281)

Elodie is een geweldige kleine koningin én een echt breiwonder waarmee je de meest prachtige creaties kan maken. Je kleine meid zal er weg van zijn.

Echt een fijn cadeau'tje voor elk creatief meisje.

15,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08851

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenPunniken en pompons maken
Leeftijdvanaf 7 jaar

Punniken is een handwerktechniek waarbij je met behulp van een punnikklosje en een haakje, de mooiste creaties maakt. Deze houten punnikklos van Djeco heeft de vorm van een elegant prinsesje met de naam Elodie. In deze creatieve set zitten ook alvast 3 bolletjes wol, een naald en instructieboekje. Veel plezier samen!

Afmetingen doos: 16 x 16 x 5 cm

Leeftijd: geschikt vanaf 7 jaar

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.722.70.10.143
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories