Elfensetje tutu & vleugels - Jolette

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (137)

Ook elfje Jolette is aanwezig in het sprookjeskasteel. Met haar vleugels op de rug en haar glinsterende tutu steelt dit elfje de show! Het elfensetje is geschikt voor girls van 3 tot 5 jaar.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedsets
KleurRoze

Happy Fantasy at the Fairy-tale house
Een stoere ridder en een lieflijke prinses lopen door een donker woud. Wat is dat daar? Een sprookjeshuis! Onderweg kruisen schurken hun pad, maar het duo slaagt erin ze te overmeesteren. Uiteindelijk worden de ridder en de prinses verwelkomd door een ijsprinses en haar vriendinnen, gehuld in de mooiste jurken en met sprankelende diademen in het haar. Het verhaal gaat verder…

Ook elfje Jolette is aanwezig in het sprookjeskasteel. Met haar vleugels op de rug en haar glinsterende tutu steelt dit elfje de show! Het elfensetje is geschikt voor girls van 3 tot 5 jaar.

Maat 3-5 jaar: 98-110
Materiaal: 100% polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories