Beasts dragon énergique 'Spitfire '

energieke draak Spitfire

Staat: Nieuw product

Sigikid

KZ20888

Na de puberteit te oud voor een knuffel? Nee hoor, in tegendeel! “You are never too old for cuddling!” Een leuze die niet los te wrikken is van...

89,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Na de puberteit te oud voor een knuffel? Nee hoor, in tegendeel! “You are never too old for cuddling!” Een leuze die niet los te wrikken is van de Sigikid BEASTS-collectie! Een reeks van unieke knuffels voor groot en klein die het kind in elke volwassene wakker maakt.

Met de draak Spitfire is het altijd een hectische boel! Hij zit vol energie en praat heel de tijd door. En wanneer je hem zegt dat hij te ver is gegaan, staat hij direct in de startblokken om aan te vallen. Maar daar hoef je niet bang van te zijn! Haal diep adem, geef hem een dikke knuffel en het gevaar is snel geweken!

Materiaal:
Buitenkant: pluche
Vulling: katoenen wol
Niet wasbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
45000.5
Is knuffelen een basisbehoefte? Ja hoor! Daar is het Duitse Sigikid al 40 jaar lang van overtuigd! Een uitgebreid gamma van knuffels voor jong én oud met één missie: de wereld met meer knuffels net iets beter maken! Want een knuffel geeft warmte, zachtheid, vertrouwen en een gevoel van veiligheid wanneer mama en papa er even niet zijn. Zo gelooft Sigikid dat een knuffel de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleert, waarbij design een fundamentele drager is van die stimulans. Kleuren, vormen, stoffen en voorwerpen waarmee kinderen in contact komen, hebben een grote invloed op de ontwikkeling van de persoonlijkheid van het kind. Design is dus meer dan een decoratief detail! Bovendien leert een kind al spelenderwijs zijn grenzen en emoties kennen. Het gebruikt zijn fantasie om een rollenspel aan te gaan met een knuffel en leert zo nieuwe conflicten en problemen (her)kennen. Naast de heerlijke knuffels breidt Sigikid haar gamma uit met prachtige rugzakken, melamine servies, toilettassen,... Wees jezelf, ontdek jouw fantasie, laat je inspireren door wondermooi design, blijf nieuwsgierig en vooral...: knuffel!