Enge knutselset - Vouwgriezels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ598

Djeco DESIGN BY Collectie (183)

Maak nu je eigen kaleidocyclus met de meest angstaanjagende griezels erin! Deze griezels proberen je de stuipen op het lijf te jagen. Als je het te eng vindt, regel je dat in een handomdraai.Maar pas op, er blijft altijd één griezel zichtbaar!

Een caleidocyclus is een soort papieren donut van driehoekjes, die je vier keer om zijn eigen as kan omdraaien. Het leuke is, dat ieder driehoekje is voorzien van een stukje van een afbeelding. Met één caleidocyclus heb je dus vier verschillende plaatjes die je tevoorschijn kunt draaien. Heb jij magische vouwkunsten?

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09660

CollectieSmall gifts
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenPapierkunsten
Leeftijdvanaf 7 jaar

Er zitten in totaal 16 verschillende griezels in deze enge vouwset knutselset. 4 vellen papier met elk 4 griezels.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Afmetingen vrouwblad: 14 x 35 cm

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Meral B.
  •  de 14/05/2021
Super mooi en door het design spreekt het jongens aan om origami te leren kennen, maar niet de makkelijkste..
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories