Enig Twistiti horlogebandje Original

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB115

Er zal er eentje blinken van trots met dit leuk Belgisch design rond zijn pols.

Het kleurrijk horlogebandje van Twistiti kan tegen een stootje en is compatibel met alle Twistiti uurwerken. Dankzij het easy-clip systeem verander je in een handomdraai van strap en look. Ook leuk om cadeau te doen voor een verjaardag, lente- of communiefeest!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Or

Heb je geen echte lievelingskleur of heb je elke dag een andere favoriet? Dan is het Original horlogebandje echt iets voor jou. Gemaakt uit stevig materiaal en compatibel met alle Twistiti uurwerken. Het bandje en het uurwerk van Twistiti zijn waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

Er zijn tal van verschillende kleuren en combinaties beschikbaar. Er is een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Er is een Twistiti-wijzerplaat aangepast aan elk kind. Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem

 

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.052008
  • Door Ben N.
  •  de 06/01/2019
Snelle levering , mooi en degelijk product