magnifique tour de parc 'éléphant'

enorm leuke 'Elephant' parkomrander*

Staat: Nieuw product

Fresk

'Fresk' is een Nederlands merk met bijzondere babyproducten. De babycollectie van Fresk is fris, lief, eigenwijs en dat tikkeltje retro. Met liefde gemaakt!

65,95 €

49,46 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De gevoerde parkomrander maakt van je babypark een knusse slaapplek voor je kleintje. Gemaakt uit 100% organisch katoen en met gekend 'Elephant' motief in twee babykleurtjes. Afmetingen: 75x95 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
957500.35
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie 'Fresk': een nieuw Nederlands merk met biologische babymode. Fresk biedt vanaf deze winter een collectie baby basics uit biologisch katoen: slabbetjes, speendoekjes, rompertjes, pyjama’s en dekentjes. Ontworpen in Nederland, gefabriceerd in Turkije. Fresk wordt verdeeld door KUK company, een bedrijf van Katja en Mark met 10 jaar ervaring op de Europese markt Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat ‘Fresk’ voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints. Fresk kiest voor zacht, biologisch katoen en garandeert zo een fijne pasvorm en veel draagcomfort voor baby’s.

product referentie :F610-37