enorm leuke muursticker 'Chat volant'

enorm leuke muursticker 'Chat volant'

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22776

Nee hoor, je ziet het goed: deze kat vliegt hoog de lucht in! In een vingerknip fleurt de 'Chat volant' muursticker de kinderkamer op. Een...

22,00 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Nee hoor, je ziet het goed: deze kat vliegt hoog de lucht in! In een vingerknip fleurt de 'Chat volant' muursticker de kinderkamer op. Een dromerig tafereel doet de fantasie van kids op hol slaan. Want wie wil nu niet met een grote ballon de lucht in vliegen?! Afgewerkt met grafische prints en frisse kleuren.
De muursticker is gemakkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke oppervlakken. Zo decoreer je ook een kast of een deur met de dromerige sticker. Indien nodig, kan de sticker verwijderd worden. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!

product referentie :ART359