enorm ruime speelgoedzak 'Village' *

Staat: Nieuw product

Sebra

Uit de 'Village' collectie van Sebra
Ga op avontuur in de stad onder de grappige, kleurrijke huizen. Neem een pauze op een bankje,...

49,95 €

Add to my wishlist

Uit de 'Village' collectie van Sebra
Ga op avontuur in de stad onder de grappige, kleurrijke huizen. Neem een pauze op een bankje, terwijl je geniet van het uitzicht van de stad. Laat je fantasie los om grappige verhalen opnieuw en opnieuw te beleven en ontdek ze telkens weer wanneer je de stad nog een keer verkent!

Ook de stad moet opgeruimd worden. Wanneer je onder de wol kruipt, houdt de Village speelgoedzak alles netjes bij, tot de stad opnieuw ontwaakt voor een dag vol avontuur!
GOTS-gecertificeerd, gemaakt uit 100% katoen met leren handvaten. Diameter: 35 cm. Hoogte: 31 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3531350.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :9822