Enzo klamboe - Sandy

Moderne bedhemel uit biologisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2169

Slaap zacht met Liewood (100)

Prachtige Enzo klamboe is een elegant, gedrapeerde bedhemel uit organisch katoen die perfect past in elke kinderkamer. Een tijdloze aanwinst voor het kamertje van je kindje die garant staat voor lange speeldagen en heerlijke nachten vol zoete dromen.

110,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12380 5060

CollectieEnzo
TypeKlamboes
PrintsSandy
KleurCrème

Moderne klamboe Enzo Sandy uit biologisch katoen. Ideaal om onder te slapen of in te spelen/rusten/verstoppen, voorzien van een handige lus om aan de plafond vast te maken. De knappe bedhemel is ook verkrijgbaar in andere trendkleuren.

Materiaal: 100% bio-katoen
Afmetingen: 50 x 200 cm
Wasvoorschriften: verwijder de metalen hoepel en was enkel de stof • Handwas met koud water • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Strijken op lage warmte • Niet stomen • Wassen met vergelijkbare kleuren • Maximale 5% krimpen

Waarschuwing: niet geschikt voor kleine kinderen, dit product is een decoratief item, geen speelgoed.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.1
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories