chouette étui à crayons 'Dottie Red'

erg leuke 'Dottie Red' etui met potloden*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ25369

Geen saaie pennenzak meer, maar een erg leuk etuitje met fuchsia dots! In deze hippe pennenzak met ritssluiting is er bovendien een verrassing...

28,95 €

26,06 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Geen saaie pennenzak meer, maar een erg leuk etuitje met fuchsia dots! In deze hippe pennenzak met ritssluiting is er bovendien een verrassing verstopt. 10 dunne en 6 dikke kleurpotloden, een gom, een slijper, een latje van 16cm, een tekenpotlood en een weekplanner zullen op de schoolbanken goed van pas komen. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
142020.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.