livre de coloriage Esthex on paper Pingouins & Abeilles

'Esthex op papier' kleurboek Pinguïns & Bijen

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ24572

Uit de Esthex-op-papier-collectie.
Met dit kleurboek duik je in de wereld van de Esthex-vrienden Ned&Georges op de Noordpool, je vind...

5,95 €

Add to my wishlist

Uit de Esthex-op-papier-collectie.
Met dit kleurboek duik je in de wereld van de Esthex-vrienden Ned&Georges op de Noordpool, je vind ze op de slee en kunt de verschillen tellen in een illustraties met wel honderd pinguïns! Draai het boek om en je ontdekt de wereld van vliegje Peter die je overal ziet vliegen en onder regenbogen door duikt. Dit kleurboek heeft 2 covers, is in Nederland gedrukt op gerecycled paper en heeft een A4 formaat.

2015 betekent de start van de Esthex-op-papier-collectie! Esther, bedenker van Esthex, heeft een wereld geïllustreerd voor onze vrienden Ned & Georges van de Noordpool. Ze zijn te vinden op kaarten, posters en een kleurboek van 24 pagina’s.
Meer voor de lente bedacht Esther het tweede thema van deze papier collectie: bijen en insecten met vliegje Peter in de hoofdrol! Peter is al jaren een bestseller als rammelaar, wagenspanner of muziekdoosje. Nu kun je hem ook inkleuren!

Leer de Esthex-bijen alvast kennen in dit flmpje!

Bee Movie Esthex from 4Foot8 on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213000.35
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.