taie d'oreiller supplémentaire 'Beer' 60x63 cm

extra kussensloop 'Beer' 60x63 cm

Staat: Nieuw product

By nord

KZ21497

Een extra kussensloop in huis hebben, is altijd makkelijk. Als hij daarbovenop bij je dekbedovertrek past, is dat helemaal top! Deze 'Bear'...

20,00 €

Add to my wishlist

Een extra kussensloop in huis hebben, is altijd makkelijk. Als hij daarbovenop bij je dekbedovertrek past, is dat helemaal top! Deze 'Bear' kussensloop hoort bij de 1-persoons dekbedovertrek 'Beer' van By Nord. Uiteraard is de stijlvolle kussensloop met Deense tekst ook te combineren met effen dekbedovertrekken. Binnenkussen niet bijgeleverd. Afmetingen: 60 x 63 cm. Materiaal: katoen. Wassen op 40 °C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
606300.35
Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie: dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit. De ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat dat geweldig is, is een open deur intrappen.