stroller organizer - grey melange

Fancy stroller organizer - grey melange

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB078

Onderweg kom je altijd handen te kort en ben je vaak op zoek naar van alles en nog wat in je verzorgingstas of krijg je ineens van alles in je handen gestopt door je kroost. Organiseer alle kleine spulletjes in deze buggy organizer van Skip*Hop. Makkelijk vast te maken en ideaal voor onderweg.

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 400301

Stroller Organizer Grey Melange van Skip Hop, gemaakt uit stevig materiaal met aanpasbare riempjes zodat hij aan elke buggy past. Inclusief drinkbekerhouders voor een koffie'tje of babyfles. Met extra afritsbaar zakje, ritssluiting en opening voor je hoofdtelefoon.

Afmetingen: 33 x 10 x 17 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.33020.26670.06350.27
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!