set de jeu 3D en carton 'L'équipe de course'

fantasierijke 3D speelset 'racing team'

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25758

Ready? Set? Go! Met dit fantastisch racing team ben je zeker van de overwinning! Een retro vliegtuig en sportwagen worden bestuurd door de...

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ready? Set? Go! Met dit fantastisch racing team ben je zeker van de overwinning! Een retro vliegtuig en sportwagen worden bestuurd door de allerbeste piloten. En bij pech staat de technieker klaar om meteen ter hulp te schieten. De zwart-wit vlag wappert, dat betekent maar één ding: de race is voorbij!
Een fantasierijke wereld waarin elk kind zijn fantasie kan botvieren!

De Racing team 3D playset komt met bijhorende accessoires & figuren. Alls zit netjes verpakt in een mooie geschenkdoos. Alle KROOOM producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap door een volwassene. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2222100.6
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!

product referentie :33328