basisdoos - Canyon Track

Fantastisch basisdoos - Canyon Track*

Staat: Nieuw product

Haba

HAB062

Hoe lang doen jouw knikkers erover om van boven naar beneden af te dalen? Hoor je het belletje klingelen, dan is de knikker beneden geraakt en kan de pret weer van voor af aan beginnen!

Dit is de ultieme basisdoos met alles er op en er aan: een snelle trechter, een powerpulserbaan, een snelheidsbaan en een neerlaatbrug. Deze basisdoos van Haba heeft het allemaal.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Super leuke startersset van Haba. Leuke knikkerbaan uit beukenhout om zelf constructies te bouwen, ideaal voor spannende natuurkundige experimenten met snelheid en kracht: bij de powerpulserbaan geven de aanstormende knikkers de impuls door aan de liggende knikkers. Leuk effect van de neerlaatbrug: als de knikker direct tegen de brug duwt, klapt deze naar beneden en wordt de weg over de afgrond overbrugd.

De snelheidscirkel en de snelheidsbaan veroorzaken extra leuke effecten in de knikkerbaanconstructies. De knikkerbaan is kei gemakkelijk aan te passen voor voldoende variatie en eindeloos knikkerplezier!

Afmetingen doos: 34 x 27 x 25 cm

Inhoud: 1 speedbreaker, 1 powerpulserbaan, 2 snelheidsbochten, 1 neerlaatbrug, 1 snelheidscirkel, 1 snelheidsbaan, 1 geluidblok, 3 hellingen, 8 rechthoekige blokken, 4 kubussen, 3 ronde zuilen, 6 bouwsteenklemmen, 6 knikkers.

Net als de bouwstenen stimuleert de knikkerbaan van HABA het driedimensionale denken van uw kind. Ook het concentratievermogen en de fijne motoriek worden geschoold. Uw kind ontdekt de beginselen van de statica en maakt zich vertrouwd met het principe van oorzaak en gevolg. De schuine vlakken geven inzicht in de samenhang tussen afstand, helling en snelheid. En - natuurlijk kan men ontzettend veel plezier beleven aan de knikkerbaan.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.330.274.03
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302959