fantastisch design konijn 'Crazy'

Staat: Nieuw product

Steiff

Ben je klaar voor het gekke design konijn 'Crazy'? De Steiff Crazy konijnen zijn geen gewone konijnen. Ze verschillen van alle konijnen die je...

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ben je klaar voor het gekke design konijn 'Crazy'? De Steiff Crazy konijnen zijn geen gewone konijnen. Ze verschillen van alle konijnen die je tot nu toe hebt ontmoet. Vol energie en met een sprankelende persoonlijkheid. Cool en gek. Grappig en avontuurlijk. Als er ergens iets gebeurt wil Crazy konijn het zeker niet missen. In de verpakking vind je een leuk boekje met grappige kostuums en outfits die je kan uitknippen. Het konijn is gemaakt van knuffelzachte pluche. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen. Keuze uit 4 crazy konijnen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

product referentie :080593